Interduct Products

Interduct Products is een innoverende producent van ventilatieproducten, gevestigd in Ittervoort. Als onderdeel van de Interduct Groep werken we aan een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen. Bij Interduct Products maken we alles omtrent luchttechnische installaties, waaronder dakkappen, roosters, kleppenregisters, plakplaten, gevelroosters, noem het maar op! Tevens zijn we gespecialiseerd in buitenlucht aanzuig en afblaas (horizontaal en verticaal), industriële afzuig, combinatie kappen en rondwerk specials.

We zijn gespecialiseerd in maatwerk: vanuit uw vraag bedenken wij een passende oplossing. Naast productie houden we ons dan ook bezig met ontwerp, ontwikkeling, tekenen en het geven van het best passende advies. Wij kunnen te allen tijde snel inspelen op uw wensen en staan bekend om onze uitstekende prijs/kwaliteit én korte levertijden.

Al onze producten kunnen worden gemaakt in thermisch verzinkt plaatstaal, aluminium of roestvrijstaal. De verbindingen kunnen gemaakt worden door middel van felsen, rivetten, puntlassen, MIG/MAG/TIG lassen en lijmen. Wilt u de producten gespoten hebben in een door u gewenste kleur? Ook dat is mogelijk bij Interduct Products. Met moderne machines, uitstekende vakmensen en eigen engineering staan wij tot uw beschikking.

Heeft u andere wensen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Interduct Products, sterk in plaatwerk